ua en ru

Розвідка повідомляє про 3 загиблих та 6 поранених військових РФ на Донбасі

Розвідка повідомляє про 3 загиблих та 6 поранених військових РФ на Донбасі Фото: розвідка повідомляє про 3 загиблих та 6 поранених військових РФ на Донбасі

Зафіксовано наявність САУ і танків у районах Молодіжне, Макіївка та Піонерське

Розвідка повідомляє про троьх загиблих та шістьох поранених військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Зафіксовано втрати військовослужбовців 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ: 18 квітня ц.р. загинуло двоє військовослужбовців 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) та один військовослужбовець 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК, а також у районі н.п.Зайцеве поранено шість військовослужбовців 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК, які діяли у складі диверсійно-розвідувальних груп", - йдеться у повідомленні.


Також зазначається, що українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність самохідних артилерійських установок і танків у районах Молодіжне, Макіївка та Піонерське.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що п’яний російський офіцер влаштував стрільбу у міському парку Донецька.