ua en ru

Розвідка повідомляє про 2 загиблих та 7 поранених військових РФ на Донбасі

Розвідка повідомляє про 2 загиблих та 7 поранених військових РФ на Донбасі Фото: військові РФ

Російські військові відмовляються виконувати накази командування

Українська розвідка повідомляє про 2 загиблих та 7 поранених військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Зафіксовано чергові втрати у частинах та з'єднаннях 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, що беруть участь у бойових зіткненнях у районі н.п. Авдіївка: 27 березня під час виходу у складі диверсійно-розвідувальної групи отримало поранення чотири російських військовослужбовці 11 омсп. 28 березня під час мінування місцевості внаслідок необережного поводження з мінно-вибуховими засобами загинуло двоє та отримало поранення троє російських військовослужбовців 5 окремої мотострілецької бригади (Донецьк)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з огляду на небезпеку участі в активних бойових діях відмічаються чергові факти відкритої непокори у підрозділах 1 АК ЗС РФ, що діють у районі н.п. Зайцево.

"28 березня військовослужбовці 2 батальйону 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) відмовились зайняти передові позиції та погрожували вбити командира бригади генерал-майора ЗС РФ І. Тимофєєва за безжальне відношення до підлеглих та недолуге командування", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі у зв'язку з погодними умовами підвищується загроза відновлення бойових дій.