ua en ru

Розвідка: РФ продовжує перекидання боєприпасів на Донбас

Розвідка: РФ продовжує перекидання боєприпасів на Донбас Фото: російські військові на Донбасі

Зафіксовано прибуття до Іловайськ залізничного ешелону з боєприпасами до стрілецької зброї та артилерії

Російська Федерація продовжує перекидання боєприпасів на Донбас для забезпечення потреб бойовиків, очолюваних російським командуванням. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"15 березня ц.р. командувач 1 АК (Донецьк) генерал-майор ЗС РФ В. Асапов віддав бойове розпорядження щодо посилення передових підрозділів 5 омсбр за рахунок перекидання резервів з тилових районів та постачання боєприпасів, а також ведення розвідки із задіянням безпілотних літальних апаратів у районі н.п. Новотроїцьке", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, зазначається, що для підтримки активних бойових дій продовжується перекидання з території Росії боєприпасів для потреб 1 АК ЗС РФ.

"Зафіксовано прибуття до н. п. Іловайськ залізничного ешелону з боєприпасами до стрілецької зброї та артилерії (у т. ч. 122-мм артилерійськими снарядами, 120-мм мінами)", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, зазначається, що військовослужбовці російських окупаційних військ продовжують заважати роботі представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

"15 березня ц.р. у районі Сміле (Слов'яносербський район Луганської області) командир 16 батальйону територіальної оборони 2 АК (Луганськ) ЗС РФ майор Кичигін Олексій Миколайович (Кичигин Алексей Николаевич), позивний "Лєший", віддав наказ підлеглим не допускати представників Місії ОБСЄ до передових позицій та всіляко перешкоджати проведенню відео- та фотозйомки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до міської клінічної лікарні та лікарні №4 м. Донецька 14 березня 2016 року було доставлено 19 поранених військових Російської Федерації.