ua en ru

Розвідка констатує низький рівень психічного стану військових РФ на Донбасі

Розвідка констатує низький рівень психічного стану військових РФ на Донбасі Фото: розвідка констатує низький рівень психічного стану військових РФ на Донбасі

Також повідомляється про 5 поранених російських військових

Незважаючи на чисельні перевірки командуванням РФ, залишається низьким рівень військової дисципліни та морально-психологічний стан російських військовослужбовців. Зокрема, один з офіцерів під час чергування на вузлі зв'язку підірвав себе гранатою та загинув внаслідок отриманих поранень, повідомляє прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"27 березня ц. р. під час чергування на вузлі зв'язку підірвав себе гранатою та загинув внаслідок отриманих поранень офіцер підрозділу зв'язку 9 ошмсп мп старший лейтенант ЗС РФ Пулянцев Сергій Вікторович, 1987 р. н.", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється про 5 поранених російських військових на Донбасі.

"Зафіксовані чергові втрати особового складу розвідувальних підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ. 25-26 березня у районі н.п. Широкине та Комінтернове отримали поранення п'ять російських військовослужбовців, що діяли у складі диверсійно-розвідувальних груп", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що 26 березня дезертирувало два російських військовослужбовці мінометної батареї полку, що потерпали від позастатутних відносин з боку командира мінометної батареї 9 ошмсп мп лейтенанта ЗС РФ Костянтина Ігоревича Литвинова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в районі Авдіївки Донецької області 26 березня загинули 4 російських військовослужбовців, ще 6 були поранені.