ua en ru

Розвідка: на Донбас із РФ прибуло 4 вагони з боєприпасами і 3 фури з гарматами

Розвідка: на Донбас із РФ прибуло 4 вагони з боєприпасами і 3 фури з гарматами Фото: Росія продовжує постачати озброєння бойовикам Донбасу

Також виявлено місця накопичення запасів боєприпасів і ремонту військової техніки Росії

Українська розвідка зафіксувала нарощування логістичного забезпечення російських військ, розгорнутих на окупованих територіях Донбасу. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони.

Зокрема зазначено, що з території РФ прибули до залізничної станції Іловайськ - чотири вагони з боєприпасами (160 тонн), а до району н. п. Щербак (Новоазовський район) - три вантажівки з гарматами на причепах.

"Боєприпаси (120 тонн, три вагони), які 18 травня прибули з території РФ до залізничної станції Дебальцеве, розвантажені і перевезені до перевалочної бази центрального підпорядкування у промисловій частині міста", - йдеться в повідомленні.


Крім того, розвідкою виявлено місця накопичення запасів боєприпасів і ремонту військової техніки з використанням цивільної інфраструктури Донбасу.

"Н. п. Комсомольське (територія цегляного заводу) - склад боєприпасів, сховище військової техніки; н. п. Горлівка (територія заводу "Концерн Стирол") - цех із технічного обслуговування та ремонту бронетанкової техніки", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомляла, що Росія продовжує витрачати значні кошти на підтримання своєї влади на окупованому Донбасі.