ua en ru

Розведення сил в районі Станиці Луганської може відбутися 26 листопада, - Оліфер

Розведення сил в районі Станиці Луганської може відбутися 26 листопада, - Оліфер Фото: Станиця Луганська

Подальша імплементація рамкового рішення про розведення сил можлива після демілітаризації Дебальцевого

Розведення сил і засобів в районі Станиці Луганської може відбутися 26 листопада 2016 року. Про це у Facebook повідомила прес-секретар представника України на переговорах контактної групи в Мінську Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"За умови додержання режиму тиші з боку ОРЛО розведення сил і засобів в районі Станиці Луганської можна провести з 26 листопада 2016 року", - написала вона.

Крім того, Оліфер повідомила, що подальша імплементація рамкового рішення про розведення сил та засобів може відбутися після демілітаризації Дебальцевого.

"Під час роботи підгрупи з безпеки Україна в черговий раз поставила питання повернення до лінії розмежування від 19 вересня 2014 р., у відповідності з якою Дебальцеве повинне знаходиться під контролем України. Подальша імплементація рамкового рішення про розведення сил та засобів може відбутися після демілітаризації Дебальцевого", - додала Оліфер.

В завершение сегодняшней работы Трехсторонней контактной группы в Минске. Во время работы подгруппы по безопасности Ук...

Опубліковано Darka Olifer 23 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що контактна група домовилася про відкриття КПВВ "Золоте" до 10 грудня.