ua en ru

В районі Пісок вночі сталося бойове зіткнення сил АТО з бойовиками, - штаб

В районі Пісок вночі сталося бойове зіткнення сил АТО з бойовиками, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Бойовики активізувалися на артемівському напрямку

Біля Пісок Донецької області в ніч з 10 на 11 травня відбулося бойове зіткнення сил антитерористичної операції (АТО) з бойовиками. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"З 18:00 годин 10 травня бандити в ході обстрілу позицій українських військ знову активно використовували озброєння, заборонену мінськими домовленостями. На Донецькому напрямку вони стріляли з 120 мм мінометів по Пісках. А близько опівночі там відбувся бій з диверсійно-розвідувальною групою бандитів. Загарбники стріляли і по шахті Дутовка", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в районі Луганська бойовики обстрілювали українських військових у Щасті та Кримському. Також обстріляли з гранатометів Станицю Луганську.

"Закінчилося і відносне затишшя на Артемівському напрямку. З мінометів заборонених мінськими домовленостями калібрів стріляли по Ленінському та Майорскому. Протитанкові керовані ракети і великокаліберні кулемети бандити застосували в районі Лозового", - йдеться в повідомленні.

У штабі також зазначили, що ввечері активізувалися і безпілотники терористів. Вони були помічені над Широкіно, Маріуполем, Володарським, Орловським, Павлополем, Ломакино, Харчовик, населеним пунктом Мангуш.

З 18.00 години 10 травня бандити в ході обстрілів позицій українських військ знову активно використовували озброєння , з...

Posted by Прес-центр АТО on 10 Май 2015 г.

Нагадаємо, 10 травня, бойовики здійснили обстріл позицій сил антитерористичної операції в селі Широкіно Донецької області 14 разів.