ua en ru

В районі Пантелеймонівки бойовики організували пункт техобслуговування бронетехніки, - ІО

В районі Пантелеймонівки бойовики організували пункт техобслуговування бронетехніки, - ІО Фото: Бойовики на Донбасі

Під Лутугино проходять підготовку підрозділи бойовиків з "армії" ЛНР

В районі Пантелеймонівки (Донецька область) бойовики організували пункт технічного обслуговування бронетехніки. Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник групи Інформаційний опір Дмитро Тимчук.

"Між Ясинуватою та Горлівкою зазначено переміщення бронетехніки - 11-12 одиниць прослідувало на північне напрямок (з них 6 од. - танки). В районі Пантелеймонівки бойовики організували пункт технічного обслуговування бронетехніки", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, за його даними, продовжується перекидання техніки і озброєння бойовиків між н. п. Первомайськ - Стаханов - Донецьке.

"Від Стаханова в бік Бахмутської траси перекинуто 7 танків, і 4 ББМ (3 - БМП-2 і 1 МТ-ЛБ). До Первомайська перекинуто 6 БТР і БМП. Через Дебальцеве і Чорнухине в бік Перевальська перекинуто 3 гаубиці Д-30 на причепі і два БТР. Від Олександрівська на Жолобок перекинуто 18 ББМ і 5-6 танків", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними групи, у "навчальні центри" бойовиків під Лутугино з Луганська, Краснодона продовжується перекидання бойової техніки, частина з якої переганяється з РФ російськими військовослужбовцями.

"Протягом доби зафіксована перекидання в дані "навчальні уентры" 4 БТР-80, 2 БТР 80А\82А, 1 БРДМ, 2 БТР-70 і 4 МТ-ЛБ (останні - у т. ч. в модифікації машин управління артилерійським вогнем). В даний час під Лутугино проходять підготовку підрозділи терористів з "армії ЛНР" для дій у північних районах Луганської області", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».На протяжении последних суток российско-террористические войс...

Posted by Dmitry Tymchuk on 1 червня 2015 р.

Нагадаємо, бойовики обстріляли пропускний пункт Погоди в Донецькій області в період найбільшого скупчення людей.