ua en ru

В районі лінії розмежування на Донбасі регулярно затримують громадян РФ, - Міноборони

В районі лінії розмежування на Донбасі регулярно затримують громадян РФ, - Міноборони Фото: брифінг у Краматорську щодо діяльності сил АТО (mil.gov.ua)

Заступник керівника АТО заявив, що російський слід на Донбасі більш ніж очевидний

В районі лінії розмежування на Донбасі регулярно відбувається затримання громадян Російської Федерації. Про це заявив заступник керівника АТО Олександр Розмазнін у ході брифінгу у Краматорську, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Російський слід на Донбасі більш ніж очевидний", - зазначив він, додавши, що затримання російських громадян в районі лінії розмежування на Донбасі відбувається регулярно.

Зокрема, Розмазнін зазначив, що нещодавно було затримано групу російських медиків - випускників Санкт-Петербурзької військово-медичної академії ім. С. Кірова, які "збилися з курсу" і потрапили до рук українських військових.

"Ви мабуть не раз чули про російську військову техніку, яку начебто знайшли в шахтах Донбасу місцеві "робітники і селяни", про погане орієнтування на місцевості російських горе-вояків, а також про зброю та амуніцію, яку "можна купити у будь-якому воєнторзі". Втім, ця інформація, до правди, жодного відношення не має. І сьогодні в нас є достатньо доказів присутності представників російської армії на території, що сьогодні не підконтрольна Україні", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі затримали російських військових медиків.