ua en ru

В районі Кримського вночі сталося кілька сутичок сил АТО з "козаками", - Москаль

В районі Кримського вночі сталося кілька сутичок сил АТО з "козаками", - Москаль Геннадій Москаль

В районі Кримського Луганської області вчора ввечері та сьогодні вночі сталося кілька сутичок між силами антитерористичної операції "козаками". Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

"У Станиці Луганській бойовики періодично відкривали вогонь з автоматів і кулеметів по позиціях українських військових, які розташовані у мікрорайонах Стара і Нова Кіндрашівка. В околицях Кримського за вчорашній вечір (24.03) і минулу ніч неодноразово виникали збройні сутички між нашими силовиками і так званими "козаками", які засіли в Сокільниках. Околиці Троїцького (Попаснянський район), де розташовані опорні пункти українських військових, були обстріляні з мінометів. Крім того, вибухи мін та артилерійських снарядів чулися на автодорозі Бахмутка поблизу 29-го блокпоста", - йдеться в повідомленні.

У всіх випадках ніхто з мирних жителів або військових не постраждав, руйнувань інфраструктури не зафіксовано.

Крім того, Москаль повідомив подробиці вчорашнього диверсійного акта в Міловому. "Як показала експертиза, рухома радіолокаційна станція протиповітряних сил України була пошкоджена не обстрілом з ручного протитанкового гранатомета, а в результаті вибуху закладеної під військовий вантажівка вибухівки. Диверсантів виявити поки не вдалося", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, бойовики за ніч 10 раз обстріляли позиції сил АТО.