ua en ru

Розгляд справи Насірова перенесено на 29 березня

Розгляд справи Насірова перенесено на 29 березня Фото: Роман Насіров (РБК-Україна)

Сьогодні прокурор зачитав 40 сторінок обвинувального акту

Шевченківський районний суд переніс розгляд кримінального провадження за обвинуваченням колишнього голови Державної фіскальної служби (ДФС) Романа Насірова на 29 березня. Про це повідомив головуючий суддя Володимир Бугіль, передає кореспондент РБК-Україна.

"Розгляд перенесено на 13:00, 29 березня", - заявив Бугіль.

За словами адвоката Олександра Лисака, задля уникнення порушень законодавства сторона захисту клопотала про оголошення обвинувального акту у повному обсязі.

"Суд задовольнив клопотання сторони захисту. Сьогодні прокурор зачитав 40 сторінок. Завтра на засіданні він продовжить зачитувати обвинувальний акт, загальний обсяг якого складає 800 сторінок", - повідомив адвокат.

Розгляд справи Насірова перенесено на 29 березняРозгляд справи Насірова перенесено на 29 березняРозгляд справи Насірова перенесено на 29 березня

Фото: РБК-Україна

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАБУ розслідує можливе одержання хабара Насіровим. За даними слідства, він міг отримувати гроші на рахунки компанії RN Group Limited через компанію UAI-Trade SA.

Зазначимо, Насірова звинувачують у зловживанні владою і службовим становищем при наданні компаніям нардепа Олександра Онищенка розстрочок зі сплати рентної плати на 2 млрд гривень.