ua en ru

Розслідування поштової справи Клінтон не стоїть на порядку денному Палати представників

Розслідування поштової справи Клінтон не стоїть на порядку денному Палати представників Фото: Хілларі Клінтон

Конгрес США продовжить розслідування справи

Розслідування "поштового скандалу" екс-держсекретаря США Хілларі Клінтон не стоїть на порядку денному засідань Палати представників. Про це повідомляє Fox News.

Як наголошується, поштовий скандал залишається на правоохоронних органах. Однак Конгрес США продовжить розслідування справи про використання Клінтон особистого комп'ютерного сервера для ведення службового листування по електронній пошті в часи її перебування держсекретарем країни (2009-2013).

"Розслідування справи Клінтон продовжиться, - йдеться в повідомленні.

Під час передвиборної кампанії навколо Клінтон виник "поштовий скандал", який був пов'язаний з несанкціонованим використанням нею домашнього комп'ютера для службового листування, в тому числі таємного. У липні директор ФБР Джеймс Комі оголосив, що його відомство не знайшло підстав для пред'явлення звинувачень Клінтон. 28 жовтня він повідомив, що розслідування відновлюється у світлі нововиявлених обставин.

Нагадаємо, кандидат від Демократичної партії США Хілларі Клінтон звинуватила директора Федерального бюро розслідувань Джеймса Комі у своїй поразці на президентських виборах.