ua en ru

Розподіл коштів Держфонду регіонального розвитку практично завершено, - Мінрегіон

Розподіл коштів Держфонду регіонального розвитку практично завершено, - Мінрегіон Фото: Мінрегіон (РБК-Україна)

На 30 серпня погоджено 797 проектів загальною вартістю  3 468 308,3 гривень

Розподіл коштів Державного фонду регіонального розвитку практично завершено. Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКХ.

Зокрема, міжвідомча комісія з оцінки відповідності інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку сьогодні на своєму засіданні погодила 30 проектів загальною вартістю майже 99 млн, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Погоджені проекти буде направлено на затвердження уряду.

"Загалом станом на 30 серпня погоджено 797 проектів загальною вартістю 3 468 308,3 гривень. Таким чином, з 3,5 млрд грн коштів ДФРР, передбачених на 2017 рік, нерозподіленими залишається 31 691, 700 гривень. Найбільше не розподілено коштів ДФРР у Миколаївській – більше 17 млн грн, Луганській – майже 4 млн грн та у м. Київ – більше 9 млн грн. Решту нерозподілених коштів – у Херсонській, Житомирській та Сумській областях", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, у липні прем’єр-міністр Володимир Гройсман анонсував, що Кабінет міністрів України виділяє 2,6 млрд гривень на реалізацію проектів Державного фонду регіонального розвитку.