ua en ru

Сьогодні уряд виділить 2,6 млрд гривень на проекти Фонду регіонального розвитку, - Гройсман 

Сьогодні уряд виділить 2,6 млрд гривень на проекти Фонду регіонального розвитку, - Гройсман  Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Уряд спільно з місцевими органами влади буде реалізовувати 797 проектів по всій Україні

Кабінет міністрів України сьогодні може виділити 2,6 млрд гривень на реалізацію проектів Державного фонду регіонального розвитку. Про це сьогодні на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні, шановні колеги, ми затвердимо з вами Державний фонд регіонального розвитку черговий транш на рівні 2,6 мільярда гривень. Це кошти державного бюджету, які ми направляємо на абсолютно конкретні проекти регіонального розвитку", - заявив Гройсман.

Він зазначив, що загалом ця цифра дорівнюватиме 3,5 млрд гривень, які були передбачені у державному бюджеті на 2017 рік. За словами прем'єра, уряд спільно з місцевими органами влади буде реалізовувати 797 проектів по всій Україні, 294 з яких стосуватимуться освіти, 148 - медичної сфери і ще 85 об'єктів комунального господарства.

Нагадаємо, в червні міністр освіти і науки Лілія Гриневич заявила, що до кінця 2017 з бюджету Державного фонду регіонального розвитку на освітні проекти буде направлено 160 млн гривень.