ua en ru

Рапід - Шахтар: У нас є проблеми з концентрацією уваги, - Мірча Луческу

Рапід - Шахтар: У нас є проблеми з концентрацією уваги, - Мірча Луческу Фото: Мірча Луческу

Наставник "гірників" чекає серйозного протистояння

Тренер "Шахтаря" Мірча Луческу перед грою плей-офф Ліги Чемпіонів проти віденського "Рапіда" сподівається на відсутність недооцінки суперника у стані своєї команди. Про це повідомляє прес-служба УЄФА.

"Всі матчі Ліги чемпіонів відрізняються неймовірною інтенсивністю. Тут часто результат визначається за рахунок того, хто краще сконцентрований, а не у кого більше майстерності. Плюс якщо команда обіграє такий клуб, як "Аякс", у якого великий досвід виступів в Лізі чемпіонів, то, напевно, у цього колективу є хороші задатки для того, щоб обігравати і інші сильні команди. Що ж стосується організації гри нашого суперника - я не став би говорити тут на цю тему. Це команда, яка постійно, практично в кожному матчі забиває, але при цьому і пропускає у свої ворота", - сказав Луческу.

"Проблема в концентрації уваги. Особливо це пов'язано з досвідченими гравцями. У поєдинку з "Ворсклою" був момент, коли ми могли вести з великим рахунком. З "Дніпром" було три стовідсоткових пенальті. Коли Лучкевич штовхав Гладкого в спину. Також епізоди з Феррейрой, Тейшейрою. Багато залежить від судді і від того, як він інтерпретує моменти. У поєдинках з нашими безпосередніми суперниками завжди помилки суддівства будуть не в нашу користь! "Шахтар" і зараз є сильною командою, але доводиться миритися з такими неприємними фактами. Переглядаючи ігри в чемпіонаті, думаю, що хтось не хоче, щоб "Шахтар" продовжував перемагати. Мені дуже важко засуджувати наших футболістів, коли в кінці матчу таке має місце, причому доводиться через подібні речі проходити від гри до гри! Не хотів би тут про це говорити, ми знаходимося в іншій країні, якій це не стосується", - додав Мірча Михайлович.

Нагадаємо, матч "Рапід" - "Шахтар" відбудеться ввечері 19 серпня, а онлайн-трансляція поєдинку стартує на РБК-Україна в 21:15.