ua en ru

Рапід - Шахтар: "Гірники" можуть вирішити результат матчу в будь-який момент, - Зоран Баришич

Рапід - Шахтар: "Гірники" можуть вирішити результат матчу в будь-який момент, - Зоран Баришич Фото: Зоран Баришич

Коуч австрійців віддав належне "Шахтарю"

Тренер "Рапіда" Зоран Баришич зазначає силу суперника своєї команди донецького "Шахтаря" перед грою плей-офф Ліги Чемпіонів. Про це повідомляє сайт УЄФА.

"Шахтар" - дуже сильна, дуже досвідчена команда, яка довела це в минулі роки. У складі "гірників" є цілий ряд гравців з гарними індивідуальними якостями. Вони в будь-який момент можуть вирішити результат матчу. Тому на нас чекає дуже важка гра. Але ми чекаємо її і викладемося на сто відсотків. Наша команда дуже добре налаштована. Повторюся, все в наших руках. Незважаючи на те що гра з важким суперником, я думаю, що нам просто потрібно вийти на поле і показати всі свої найкращі якості", - сказав Баришич.

"Слабких сторін у "гірників" немає. Оборона діє дуже організовано, в атаці швидкі гравці з високими індивідуальними якостями. Потрібно дуже постаратися, щоб знайти якісь слабкі сторони в "Шахтарі", робити це з мікроскопом. Але навіть якби ми їх знайшли, я б про це не сказав. Я б не став відзначати когось одного. Я вважаю, у "Шахтарі" всі атакуючі футболісти небезпечні - це стосується і флангових виконавців. У них дуже сильні індивідуальні здібності, вони в будь-який момент можуть вирішити результат гри. Їм важко протистояти, тому ми будемо намагатися грати компактно, намагатися закривати кожного гравця "Шахтаря" двома нашими футболістами", - додав наставник "Рапіда".

Нагадаємо, гра "Рапід" - "Шахтар" розпочнеться 19 серпня о 21:45, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.