ua en ru

Поранення Дейдея в зоні АТО: опубліковано фото

Поранення Дейдея в зоні АТО: опубліковано фото Фото: Євген Дейдей (прес-служба "Народного фронту")

Дейдей отримав осколкове поранення стегна

У мережі з'явилося фото народного депутата від "Народного фронту" Євгена Дейдея, який отримав поранення в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Фото оприлюднили на офіційній сторінці полку поліції спеціального призначення "Київ" у Facebook.

"В зоні АТО поранений народний депутат Дейдей. Кілька годин тому на околиці Авдіївці отримав осколкове поранення Євген Дейдей. За попередньою інформацією, осколок влучив у стегно", - повідомили в полку спецназу.

В зоне АТО ранен народный депутат Дейдей. Несколько часов назад на окраине Авдеевке получил осколочное ранение Евгений ...

Опубліковано Полк Поліції Особливого Призначення "Київ" - офіційна сторінка 14 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дейдей отримав важке поранення під Авдіївкою. Зокрема, про це повідомив нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

"Щойно на східному фронті в районі Авдіївки тяжко поранено нашого побратима, народного депутата Євген Дейдея. Він потребує переливання крові", - повідомив Мосійчук.

Зазначимо, цього тижня Верховна Рада не змогла зняти з Дейдея депутатську недоторканність. Антикорупційні органи підозрюють його у незаконному збагаченні, однак тепер слідство фактично зайшло в глухий кут. Керівник САП Назар Холодницький зазначив, що тривають додаткові слідчі дії з усіма фігурантами справи Дейдея, крім нього самого.