ua en ru

Рамос продовжить контракт з "Реалом" до 2021 року

Рамос продовжить контракт з "Реалом" до 2021 року Фото: Серхіо Рамос з Кріштіану Роналду і Марсело (realmadrid.com)

Інформацію про нову угоду підтвердив президент клубу Флорентіно Перес

Капітан мадридського "Реала" Серхіо Рамос продовжить угоду з королівським клубом до 2021 року, передає іспанська Marca з посиланням на президента "Реала" Флорентіно Переса.

Повідомляється, що новий контракт Рамоса буде розрахований до 2021 року, однак поки невідомо про фінансові умови угоди. Зазначимо, що чинний контракт розрахований до літа 2020 року.

Рамос перейшов у мадридський "Реал" з "Севільї" у 2005 році. За цей час він зіграв за "галактікос" 522 матчі і забив 68 голів, а також став чотириразовим чемпіоном Іспанії і триразовим володарем кубка Ліги чемпіонів УЄФА.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інший гравець "Реала" Кріштіану Роналду передумав виплачувати 14,7 млн євро податковим органам Іспанії. До цього він заявив, що має намір покинути "Реал" у зв'язку із звинуваченнями іспанської прокуратури на його адресу. Португалець звинувачується в несплаті податків на суму 14,7 млн євро в період з 2011 по 2014 рік. В цілому ж гравець звинувачується в чотирьох злочинах проти податкових органів Іспанії.