ua en ru

Ракетний обстріл Харкова. Щонайменше 10 людей загинуло, понад 20 травмовані

Ракетний обстріл Харкова. Щонайменше 10 людей загинуло, понад 20 травмовані Фото: в Харкові в результаті обстрілу загинуло 10 осіб (t.me/vlastinet)

В результаті ракетного обстрілу центральної частини Харкова щонайменше 20 осіб отримали поранення. Також відомо про 10 загиблих.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу ДСНС.

"Щонайменше 10 осіб загиблих, понад 20 травмованих, рятувальниками та волонтерами врятовано з-під завалів близько 10 осіб. Тривають роботи по розчищенню завалів", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС додали, що ракета російських окупантів повністю зруйнувала сходову клітину будівлі Харківської обласної державної адміністрації, а також частково пошкодила коридори на усіх поверхах.

Також стало відомо, що в результаті обстрілу загинув студент з Індії. Про це повідомив представник Міністерства іноземних справ Індії Ариндам Багчі.

"З глибоким сумом підтверджуємо, що сьогодні вранці під час обстрілів у Харкові загинув індійський студент. Міністерство зв’язується з його родиною. Висловлюємо глибокі співчуття родині", - написав дипломат.