ua en ru

Раїса Богатирьова відвідала в лікарні Тетяну Чорновіл

Міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова відвідала в лікарні активістку Євромайдану Тетяну Чорновіл, яка знаходиться там після побиття. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

Крім цього, Богатирьова проконтролювала надання постраждалій медичної допомоги та поспілкувалася з рідними Тетяни, яка в цей час відпочивала.

Зокрема, міністр поцікавилася станом здоров'я постраждалої у головного лікаря клініки "Борис" Ольги Перельман.

За словами Ольги Перельман, стан пацієнтки середньої тяжкості, але стабільний. Крім обстежень, які були проведені спеціалістами лікувального закладу, протягом дня Тетяну було додатково оглянуто провідними фахівцями відповідного профілю. Медики також поінформували Богатирьову про терапевтичні заходи, які вживаються для поліпшення стану здоров'я Чорновіл, і повідомили, що, завдяки проведеними процедурами, простежується позитивна динаміка.

Нагадаємо, Раїса Богатирьова взяла під особистий контроль лікування Тетяни Чорновіл. Вранці в клініку "Борис", де Тетяні Чорновіл надається медична допомога, приїжджав перший заступник міністра охорони здоров'я України Олександр Качур.