ua en ru

У Раду не надходили пропозиції про скликання позачергової сесії, - Сироїд

У Раду не надходили пропозиції про скликання позачергової сесії, - Сироїд Фото: Сироїд заявила про відсутність пропозицій про скликання позачергової сесії ВР

Ні від нардепів, ні від президента не надходило таких пропозицій

На адресу Верховної Ради України не надходило пропозицій про скликання позачергової сесії. Про це повідомила віце-спікер Верховної Ради України Оксана Сироїд, пише "112 Україна".

"В даний час на адресу Верховної Ради України не надходило пропозицій про скликання позачергової сесії ні від народних депутатів України, ні від Президента України", - повідомила заступник спікера ВР.


Разом з тим Сироїд уточнила, що позачергова сесія Ради відповідно до частини другої статті 83 Конституції України, скликається головою парламенту на вимогу не менш як третини народних депутатів України від складу ВРУ, або на вимогу президента.

Нагадаємо, Спеціальна антикорупційна прокуратура має намір завтра, 11 серпня 2016 року, повідомити судді Дніпровського райсуду Києва Миколи Чаусу про підозру в хабарництві, а також попросить Верховну Раду провести позачергову сесію, щоб вирішити його затримання.