ua en ru

Під Радою шахтарі протестують проти закриття шахт

Під Радою шахтарі протестують проти закриття шахт Фото: шахтарі протестують проти закриття шахт

Також мітинг проводять активісти, які вимагають призначення перевиборів мера Кривого Рогу

Біля будівлі Верховної Ради України більше 500 шахтарів протестують проти закриття шахт, та вимагають збільшення фінансування галузі, зарплат, оздоровлення, повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Відзначимо, разом на мітингу зібралися шахтарі зі сходу та заходу країни. Вони вистукують касками об плитку, вистелену на площі Конституції перед парламентом.

Також з боку вулиці Грушевського зібралося менше сотні криворіжців, які продовжують вимагати призначення перевиборів міського голови Кривого Рогу.

Ми вже зібралися під стінами Верховної Ради. Шахтарі вимагають виплатити зароблені гроші.

Опубликовано Михайло Волинецем 22 декабря 2015 г.

Під Радою шахтарі протестують проти закриття шахт

Фото: шахтарі протестують проти закриття шахт

Під Радою шахтарі протестують проти закриття шахт

Фото: активісти продовжують вимагати перевиборів в Кривому Розі

Нагадаємо, учора, 22 грудня, активісти під Радою вимагали провести перевибори мера Кривого Рогу. У мітингу брали участь більше 100 осіб, які вигукували гасла "Вілкул - геть!", і "Кривбас за чесні вибори!".

Пізніше нардеп від "Самопомічі" Семен Семенченко повідомив, що біля будівлі Верховної Ради України активісти встановлять наметове містечко.

"Будемо піднімати киян, харків'ян, львів'ян, будемо звертатися за допомогою до всіх українців. Якщо люди згодні з тим, що влада належить народу, нехай вони прийдуть і підтримають своїх товаришів", - сказав Семенченко.