ua en ru

Під Радою проходить мітинг, активісти вимагають зняття депутатської недоторканності

Під Радою проходить мітинг, активісти вимагають зняття депутатської недоторканності Фото: мітинг під Радою (twitter.com/radiosvoboda)

Рада сьогодні розгляне подання ГПУ на Добкіна

У Києві під будівлею Верховної Ради України проходить мітинг, учаники якого вимагають зняття депутатської недоторканності. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Під Верховною Радою активісти вимагають зняття депутатської недоторканності", - йдеться у повідомленні.

Ми вже зібрались під стінами Верховної Ради. Вимагаємо зняття недоторканності з народних депутатів. Приходьте підтримати вимогу знищення кругової поруки в українській політиці.

Опубліковано Штаб блокади торгівлі з окупантами 13 липня 2017 р.

Грушевського зараз. Народ зібрався з єдиною вимогою - зняття депутатської недоторканності! А ви ще вдома? #розенблядство #ВерховнаРада

Опубліковано АвтоМайдан - AutoMaidan 13 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна Рада України сьогодні, 13 липня 2017 року, розгляне подання Генеральної прокуратури України на народного депутата Михайла Добкіна ("Опозиційний блок").

Так, розглядатиметься подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт нардепа Добкіна. Розглянути подання, як свідчить порядок денний засідання, Рада планує після 17:00.

Зазначимо, комітет з питань регламенту і організації роботи Верховної Ради України 12 липня 2017 року визнав достатньо обґрунтованим подання генерального прокурора Юрія Луценка на зняття недоторканності з народного депутата України Михайла Добкіна.