ua en ru

У Раді зареєстровано 39 законопроектів щодо спрощення ведення бізнесу, - Порошенко

У Раді зареєстровано 39 законопроектів щодо спрощення ведення бізнесу, - Порошенко Фото: президент України Петро Порошенко

Порошенко очікує від парламенту перелік об'єктів, що підлягають приватизації

На даний момент у Верховній Раді зареєстровано 39 законопроектів щодо спрощення ведення бізнесу. Про це сьогодні під час засідання Національної ради реформ заявив президент Петро Порошенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"39 законопроектів зареєстровано в парламенті щодо спрощення ведення бізнесу. П'ять з них проголосовані у Верховній Раді у першому читанні", - заявив Порошенко.


Крім того, голова держави зазначив, що сподівається на те, що парламент у першу чергу приділить увагу законопроектам, які спрощують ведення бізнесу та забезпечення експорту.

"Окремо хочу відзначити прискорення процесу приватизації...Я очікую рішення ВРУ про перелік об'єктів приватизації в аграрній, транспортній та енергетичній галузях", - додав Порошенко.

Нагадаємо, Адміністрація президента Сполучених Штатів Америки Барака Обами планує спростити видачу віз підприємцям-іноземцям, які хочуть розпочати бізнес в США.