ua en ru

У Раді відкрили дитячу кімнату

У Раді відкрили дитячу кімнату Фото: дитяча кімната в парламенті

Кімната наразі розрахована на 14 дітей

У Верховній Раді України (ВРУ) відкрили дитячу кімнату. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав голова парламенту Володимир Гройсман.

"Сьогодні разом з жінками-депутатами офіційно відкрили дитячу кімнату у Верховній Раді. Тепер кожен співробітник або відвідувач зможе на деякий час залишити свою дитину на професійного вихователя. Я хочу наголосити, що кімната відкрита для всіх, хто має право знаходитись у приміщенні парламенту - відвідувачів, запрошених, журналістів і т.д. Батьки ж зможуть спостерігати за своєю малечею в режимі он-лайн", - зазначив спікер.

Відзначається, що зараз кімната розрахована на 14 дітей. "Якщо практика доведе, що її необхідно розширювати, ми швидко розглянемо це питання", - запевнив він.

Сьогодні разом з жінками-депутатами офіційно відкрили дитячу кімнату у Верховній Раді. Тепер кожен співробітник або відв...

Posted by Volodymyr Groysman on 29 октября 2015 г.

Нагадаємо, облаштування дитячої кімнати у Верховній Раді України для дітей відвідувачів і працівників обійдеться в 73 тис. гривень. Її відкриття анонсували після місцевих виборів.