ua en ru

Слухання комітетів Ради щодо тарифів на ЖКГ пройдуть 8 квітня, - Гройсман

Слухання комітетів Ради щодо тарифів на ЖКГ пройдуть 8 квітня, - Гройсман Володимир Гройсман

В будівлі Верховної Ради України завтра, 8 квітня 2015 р., о 15:00 профільні комітети проведуть слухання щодо підвищення тарифів на послуги ЖКГ та фактів корупції уряді. Про це повідомилв голова Верховної Ради України Володимир Гройсман за результатами наради з представниками фракцій, що блокують парламентську трибуну.

"З огляду на те, що насправді питання потребує дуже ретельного вивчення та прийняття рішення - я маю на увазі корупційні заяви та тарифну політику - маємо серйозно підійти до цієї страви. Тому прийнято рішення, оскільки є багато постанов про створення СК, відповідно до попереднього доручення завтра о 15:00 тут, в приміщенні парламенту відбудеться засідання декількох комітетів, які повинні розглянути ці питання", - сказав Гройсман.

Також за його словами, будуть запрошені "фігуранти" цих питань.

"За результатами цього засідання будуть внесені пропозиції українському парламенту визначитися щодо створення ТСК, щодо інших питань, які можуть бути. Це буде професійно, це буде чесно, і буде результат. Тому я прошу, шановні колеги, які зараз біля трибуни, забезпечити публічність та гласність цього процесу", - звернувся спікер до нардепів, що заблокували трибуну Ради.

Нагадаємо, сьогодні Гройсман доручив комітетам публічно розглянути питання тарифів ЖКГ.

Нардепи блокують трибуну з вимогою створити тимчасову слідчу комісію з питань підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.