ua en ru

Рада завтра продовжить розглядати правки до законопроекту про реінтеграцію Донбасу

Рада завтра продовжить розглядати правки до законопроекту про реінтеграцію Донбасу Фото: Верховна Рада України (president.gov.ua)

Закон про реінтеграцію Донбасу можуть прийняти 18 січня

Верховна Рада України завтра, 18 січня 2018 року, продовжить розглядати поправки до законопроекту про реінтеграцію Донбасу, передає кореспондент РБК-Україна.

В ході сьогоднішнього засідання народним депутатам вдалося розглянути 624 правки з 673 поданих до законопроекту до другого читання. Зазначимо, на голосування ставили поправку про те, щоб Україна після прийняття закону про реінтеграцію Донбасу ініціювала розрив дипломатичних відносин з Росією, однак парламент не підтримав її. Ранкове засідання Ради закрили, сьогодні депутати продовжать роботу в комітетах.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко сподівається, що Рада цього тижня проголосує за закон про реінтеграції Донбасу.

"Це сигнал і для Донбасу, і для Криму: ви є невід'ємною частиною України, і ми зробимо все можливе, щоб ви якомога швидше повернулися додому", - заявив президент, виступаючи на прийомі дипломатичних представництв у Києві.