ua en ru

Рада закрила засідання

Рада закрила засідання Фото: Верховна Рада України

Порядок денний четверга розглянуть у вівторок

Спікер Верховної Ради України (ВРУ) Володимир Гройсман закрив вечірнє пленарне засідання парламенту.

"Я оголошую вечірнє засідання Верховної Ради закритим, і цей порядок денний ми перенесемо на вівторок", - зазначив голова ВРУ.

До цього депутати розглядали законопроект №2540а про дозвіл арешту майна будь-яких осіб у разі його використання в якості доказів у кримінальному провадженні. Ряд парламентаріїв у ході своїх виступів заявили про необхідність доопрацювання проекту закону.

У зв'язку з цим Гройсман виніс на голосування питання про відправку законопроекту на повторне друге читання, однак ця пропозиція не набрала достатню кількість голосів нардепів. Спікер прийняв рішення закрити засідання і перенести порядок денний четверга на вівторок.

Нагадаємо, раніше ВР відправила на повторне друге читання законопроект щодо створення Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів.

Нардепи обіцяли працювати до тих. пір, поки не проголосують пакет законопроектів щодо візової лібералізації, законопроект щодо зниження ренти на газ і продовження мораторію на продаж землі та щодо призначення місцевих виборів в Маріуполі і Красноармійську.