ua en ru

Рада включила у порядок денній збільшення видатків для потреб оборони

Рада включила у порядок денній збільшення видатків для потреб оборони Фото: Верховна Рада

ВРУ включила у порядок денній ряд законопроектів

Верховна Рада України включила у порядок денній законопроект № 2381а "Про внесення змін до закону України "Про Державний бюджет України на 2015 р." (щодо збільшення видатків для потреб оборони і безпеки)". За відповідне рішення проголосували 226 нардепів при 226 мінімально необхідних.

Крім того, парламент включив у порядок денній ряд законопроектів № 2229а Про внесення змін до додатків № 3, № 7 до закону України "Про державний бюджет України на 2015 рік" щодо перерозподілу бюджетних призначень для Одеської області", № 2335а про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2015 рік" (щодо збільшення видатків на забезпечення підручниками учнів загальноосвітніх шкіл за рахунок економії грошових коштів на оплату праці та соціальне забезпечення народних депутатів України)", № 2382а "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сплати судового збору" та № 2352а "Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо оподаткування суб'єктів господарювання, що здійснюють видобування газу природного)".

Нагадаємо, сьогодні на засіданні Верховна Рада повинна розглянути в першому читанні постанову про призначення місцевих виборів на 25 жовтня 2015 р.