ua en ru

Рада може звільнити Кутового і Стеця після розгляду їхніх заяв у комітетах, - Парубій 

Рада може звільнити Кутового і Стеця після розгляду їхніх заяв у комітетах, - Парубій  Фото: Андрій Парубій (РБК-Україна)

Рішень комітетів на сьогодні немає

Верховна Рада України може розглянути заяви про звільнення міністра аграрної політики і продовольства Тараса Кутового і міністра інформаційної політики Юрія Стеця після того, як вони будуть розглянуті у профільних комітетах. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив голова ВРУ Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Стосовно заяв Кутового і Стеця, звичайно, вони є у ВРУ, вони мною були зареєстровані і направлені у комітети на розгляд. Рішень комітетів на сьогодні немає ні по одному, ні по другому зверненню", заявив Парубій.

Спікер також зазначив, що у парламенті очікують на внесення проекту пенсійної реформи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 31 травня міністр інформаційної політики України Юрій Стець заявив про свою відставку. Це пов'язано зі станом здоров'я.

Міністр аграрної політики і продовольства України Тарас Кутовий 23 травня заявив, що йде у відставку. Міністр звернувся до Верховної Ради з проханням поставитися з розумінням до заяви і проголосувати його відставку.