ua en ru

Рада збільшила субвенції на придбання медтранспорта на 32,8 млн грн

Верховна Рада України (ВР) збільшила субвенції з державного бюджету 2012 р. на придбання медичного автотранспорту та обладнання для закладів охорони здоров'я на 32,8 млн грн. "За" законопроект № 11343 "Про внесення змін до закону України" Про Державний бюджет України на 2012 рік " (щодо придбання медичного автотранспорту та обладнання для закладів охорони здоров'я) проголосувало 267 народних депутатів з мінімально необхідних 226.

Законом внесено зміни до статті закону "Про Державний бюджет України на 2012 рік" щодо збільшення субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання медичного автотранспорту та обладнання для закладів охорони здоров'я на 30,9 млн грн з метою надання субвенцій обласному бюджету Київської області у сумі 17 млн грн і міському бюджету м. Севастополя - 13,9 млн грн, встановлення нової субвенції з державного бюджету обласному бюджету Харківської області на придбання лікарських засобів і виробів медичного призначення для Обласної клінічної лікарні - центру екстреної медичної допомоги в сумі 1 млн 975 тис. гривень.

Зазначені видатки буде здійснено за рахунок збільшення надходження до загального фонду державного бюджету коштів, що перераховуються Національним банком України.