ua en ru

Рада встановила часткове фінансування санаторіїв-профілакторіїв ВНЗ за рахунок Фонду соцстрахування

Рада встановила часткове фінансування санаторіїв-профілакторіїв ВНЗ за рахунок Фонду соцстрахування Фото: Верховна Рада України

Закон підтримали 234 нардепи

Верховна Рада України (ВРУ) встановила, що часткове фінансування санаторіїв-профілакторіїв вищих навчальних закладів здійснюється за рахунок коштів Фонду соціального страхування. Відповідний проект закону №1865 "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо часткового фінансування санаторіїв-профілакторіїв вищих навчальних закладів" у другому читанні підтримали 234 народних депутата.

Законом пропонується встановити, що часткове фінансування санаторіїв-профілакторіїв вищих навчальних закладів здійснюється за рахунок коштів Фонду соціального страхування в межах асигнувань, які щорічно визначаються при затвердженні бюджету Фонду на відповідний рік, в порядку, встановленому правлінням Фонду.

Зазначається, що закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування, і діє до запровадження загальнообов'язкового державного медичного страхування.

Нагадаємо, ВРУ визначила порядок діяльності фондів соціального страхування в період реорганізації. Відповідний проект закону № 2775 "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (щодо забезпечення діяльності фондів соціального страхування в період реорганізації) у другому читанні підтримали 237 нардепів.