ua en ru

Рада в середу заслухає голову НКРЕКП Вовка

Рада в середу заслухає голову НКРЕКП Вовка Фото: Андрій Парубій

Вовк запрошений на 12:30

Верховна Рада України в середу, 12 квітня 2017 року, заслухає голову Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП). Про це голова парламенту Андрій Парубій сказав у ході засідання погоджувальної ради керівників фракцій і голів комітетів ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

"На середу о 12:30 ми запрошуємо до парламенту голову Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг Дмитра Вовка", - повідомив Парубій.

Нагадаємо, Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), скасувала раніше прийняте рішення про введення абонентської плати за газ.

Раніше повідомлялося, що НКРЕКП призупинить рішення про абонплату за газ, щоб не допустити підвищення загального рахунку для населення. "НКРЕКП ініціює додатковий період для адаптації споживачів з найменшими типорозмірами лічильників і перенесе введення окремої плати для цієї категорії споживачів до прийняття рішення щодо зниження тарифів на теплову енергію", - заявляв Вовк на минулому тижні.

Відзначимо, з критикою прийнятого НКРЕКП рішення виступали президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман.