ua en ru

Рада утворила ТСК з перевірки будівництва мостів у Запоріжжі

Рада утворила ТСК з перевірки будівництва мостів у Запоріжжі Фото: Верховна Рада

Термін діяльності ТСК - один рік

Верховна Рада України підтримала в цілому проект постанови № 2517 "Про утворення тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної Ради України з питань проведення технічної експертизи будівельних робіт та перевірки ефективності використання бюджетних коштів при будівництві мостових переходів через річку Дніпро в місті Запоріжжя". За відповідне рішення проголосували 237 нардепів з 226 мінімально необхідних .

"Прошу підтримати проект постанови про творення тимчасової слідчої комісії" , - сказав перший заступник голови Верховної Ради України Андрій Парубій.

Головою ТСК був обраний народний депутат України з фракції "Блок Петра Порошенка" Петро Сабашук , заступником голови - народний депутат з фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.

Також до складу ТСК увійшли народні депутати з фракції "Блок Петра Порошенка" увійшли Ігор Артюшенко, Вадим Кривохатько, Микола Фролов, з фракції "Самопоміч"Віктор Кривенко, решта місць у ТСК ще вакантна.

Термін діяльності тимчасової слідчої комісії - один рік з дня прийняття цієї постанови. Звіт ТСК про виконану роботу заслухають на пленарному засіданні Верховної Ради України не пізніше 6 місяців з дня прийняття цієї постанови.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада створила ТСК з розслідування стрілянини в Мукачевому.

Також ВРУ планує створити ТСК з розслідування злочині на Євромайдані.