ua en ru

Рада створила парламентський офіс місцевого самоврядування

Рада створила парламентський офіс місцевого самоврядування Фото: Володимир Гройсман

В цьому офісі можна отримати всі технічні засоби для ефективної роботи влади на місцях

У Верховній Раді створений парламентський офіс місцевого самоврядування. Про це повідомив спікер ВР Володимир Гройсман під час зустрічі з представниками всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування у п'ятницю, 4 грудня, передає прес-служба Ради.

"Ми будемо повністю надавати усю необхідну підтримку керівникам органів місцевого самоврядування - технічну, юридичну, експертну, логістичну - все, що буде необхідно... Український Парламент до ваших послуг, приїжджайте в Київ, в цьому офісі ви можете отримати всі технічні засоби для ефективної власної роботи", - зазначив спікер.

Гройсман підкреслив, що реформа з децентралізації є ключовою. Він акцентував на успішності першого етапу реалізації цієї реформи, наголосивши, що попереду ще багато завдань, однак ВРУ приймає всі необхідні рішення щодо забезпечення імплементації реформи з децентралізації влади.

Нагадаємо, Гройсман ініціює створення спільної робочої групи для доопрацювання змін до Конституції України в частині децентралізації.