ua en ru

Рада погодилася засідати раз на тиждень та провести 4 вересня закрите засідання

Народні депутати підтримали проект постанови № 4573а про внесені змін у календарний план роботи п'ятої сесії Верховної Ради України сьомого скликання .

Народні депутати підтримали проект постанови № 4573а про внесені змін у календарний план роботи п'ятої сесії Верховної Ради України сьомого скликання. За відповідне рішення проголосували 262 парламентарі.

Постанова передбачає, що під час пленарного тижня парламент буде працювати тільки у вівторок, а в інші дні - у комітетах і округах. Так, згідно з документом, пленарні засідання Ради заплановані на 2 вересня, 16 вересня та 14 жовтня.

У разі необхідності голова ВР може скликати пленарне засідання.

"Встановити, що з метою вирішення питань, пов'язаних із ситуацією в Україні, та необхідністю прийняття у зв'язку з цим Верховною Радою України відповідних рішень пленарні засідання Верховної Ради України скликаються у разі необхідності головою Верховної Ради України", - йдеться у постанові.

Також документ передбачає проведення в цей четвер, 4 вересня 2014 р., закритого засідання парламенту за участю представників силових відомств, представників Кабінету міністрів та Національного банку України.