ua en ru

Рада не змогла включити до порядку денного проект з фінансування громадських організацій

Рада не змогла включити до порядку денного проект з фінансування громадських організацій Фото: Верховна Рада (РБК-Україна)

За дане рішення проголосували лише 183 нардепи

Депутати Верховної Ради України не змогли включити до порядку денного парламенту законопроект №6675 "Про внесення змін у Податковий кодекс України щодо забезпечення відкритості для суспільства інформації про фінансування діяльності громадських об'єднань та використання міжнародної технічної допомоги", передає кореспондент РБК-Україна.

За включення даного законопроекту до порядку денного парламенту проголосували лише 183 нардепа при 226 мінімально необхідних.

Нагадаємо, депутати включили до порядку денного Верховної Ради законопроект №6614 "Про внесення змін до деяких законодательнык актів України щодо підвищення пенсій". Таке рішення підтримав 251 парламентарій.

Також нардепи включили до порядку денного п'ять альтернативних до нього проектів законів та суміжні №6615,6615-1 "Про внесення змін до статті 588 Митного кодексу України з питань пенсійного забезпечення", №6616,6616-1 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо питань пенсійного забезпечення", №6617, 6617-1 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо підвищення пенсій"