ua en ru

Рада на наступному пленарному тижні розгляне 20 законопроектів Кабміну і Порошенко

Рада на наступному пленарному тижні розгляне 20 законопроектів Кабміну і Порошенко Спікер Ради Володимир Гройсман

Верховна Рада на наступному пленарному тижні розгляне 20 законопроектів, зареєстрованих Кабінетом міністрів та Президентом України Петром Порошенком. Про це заявив спікер Ради Володимир Гройсман на нараді щодо організації роботи парламентських комітетів, передає прес-служба українського парламенту.

Гройсман зазначив, що уряд запропонував парламенту розглянути на черговому пленарному тижні 16 законопроектів, ще чотири запропонував глава держави.

"Головне завдання наради - почути позиції всіх сторін, і до наступного пленарного тижня підготувати узгоджене розклад. А для цього повинні продуктивно попрацювати на поточному тижні, яка призначена для роботи в комітетах", - підкреслив він.

За його словами, для покращення взаємодії уряду і парламенту під час розгляду урядових ініціатив, у розгляді законопроектів авторства Кабміну на засіданнях комітетів повинні брати участь заступники міністрів.

Нагадаємо, наступне засідання Ради відбудеться у вівторок, 7 квітня.

Відзначимо, напередодні низка нардепів закликали Гройсмана скликати позачергове засідання парламенту у п'ятницю, 27 березня.