ua en ru

Рада наступного тижня може розглянути закон про антикорупційний суд

Рада наступного тижня може розглянути закон про антикорупційний суд Фото: Верховна рада розгляне закон про антикорупційний суд (president.gov.ua)

Законопроект про антикорупційний суд буде першим у порядку денному Ради наступного тижня

Законопроект про антикорупційний суд Верховна рада України може розглянути вже наступного тижня. Про це у вівторок, 20 лютого, в ході конференції з питань реформ в Україні повідомив спікер Верховної ради Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Кажучи про наші найближчі завдання, задачі на цю весну, крім закону про національну безпеку, масштабного закону... Перед нами буде дуже важливим і амбітним завданням в найкоротші строки пройти розгляд закону про антикорупційний суд. Він внесений, він в залі Верховної ради України. Першим питанням, яке буде на наступному тижні - це буде пропозиція включити його до порядку денного сесії, потім розгляд на комітеті", - сказав Парубій.

Також він заявив, що вважає дуже важливим, щоб депутати змогли врахувати рекомендації Венеціанської комісії, які Україна отримала після довгого аналізу цього закону.

Нагадаємо, раніше постійний представник Міжнародного валютного фонду в Україні Йоста Люнгман заявив, що МВФ наполягає на негайному розгляді Верховною радою України законопроекту про антикорупційний суд.