ua en ru

Рада сьогодні розгляне законопроект про ринок електроенергії

Рада сьогодні розгляне законопроект про ринок електроенергії Фото: рада розгляне законопроект "Про ринок електричної енергії України"

Також нардепи планують розглянути в першому читанні блок питань аграрної політики та житлової політики

Верховна Рада України сьогодні, 16 червня, розгляне законопроект №4493 "Про ринок електричної енергії України". Про це йдеться в порядку денному на сайті парламенту.

Також сьогодні на порядок денний засідання винесені раніше розглянуті законопроекти. Зокрема, №0099 "Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Кіпр про повітряне сполучення", №0100 "Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про повітряне сполучення", №0101 "Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Грецької Республіки про повітряне сполучення"


У повторному першому читанні нардепи проголосують законопроект №3822-д "Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення" (щодо частки пісень державною мовою в музичних радіопрограмах і радіопередачах)".

Також Рада планує розглянути у першому читанні блок питань аграрної політики та житлової політики.

У другому читанні парламент проголосує законопроекти №2966-д "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг" та №4373 "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення відповідальності за керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції)"

Нагадаємо, вчора народний депутат Володимир Парасюк влаштував бійку в сесійній залі Верховної Ради з нардепом від "Опозиційного блоку" Дмитром Колєсніковим.