ua en ru

Рада сьогодні розгляне законопроект про освіту

Рада сьогодні розгляне законопроект про освіту Фото: Верховна Рада України

Законопроект буде розглянутий у другому читанні

Верховна Рада сьогодні, 5 вересня, на пленарному засіданні в другому читанні розгляне законопроект №3491-д "Про освіту". Відповідний порядок денний опубліковано на сайті українського парламенту.

Також, відзначимо, що в першому читанні нардепи розглянуть законопроект №5547 "Про внесення змін у деякі закони України щодо регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів", проект постанови №6752 "Про присудження премії Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок за 2016 рік", проект постанови №6753 "Про призначення іменних стипендій Верховної Ради України для найталановитіших молодих учених у 2017 році"

У другому читанні розглянуть законопроект №2126а "Про засади забезпечення кібербезпеки України", №3238-д "Про внесення змін в Закон України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні", законопроект №3239-д "Про внесення змін до Митного кодексу України щодо державної підтримки кінематографії в Україні".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що понад 1 тис. абітурієнтів з окупованих районів Донбасу вже зарахували в українські вищі навчальні заклади в ході вступної кампанії.