ua en ru

Рада сьогодні розгляне питання паливно-енергетичного комплексу

Рада сьогодні розгляне питання паливно-енергетичного комплексу Фото: Рада розгляне питання паливно-енергетичного комплексу

Крім того, нардепи сьогодні проголосують блок законопроектів, пов'язаних з аграрною політикою

Верховна Рада України сьогодні, 21 лютого, на засіданні розгляне в першому читанні питання паливно-енергетичного комплексу. Про це зазначається в порядку денному на засіданні парламенту.

Зокрема, будуть розглянуті законопроекти №4840 "Про розкриття інформації у видобувних галузях", №5370 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо стабілізації діяльності Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз" у зв'язку з тимчасовою окупацією території України", №5558 "Про внесення змін до деяких законів України (щодо забезпечення використання газорозподільних систем" та №3096 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо спрощення деяких аспектів нафтогазової галузі".

Крім того, нардепи сьогодні проголосують блок законопроектів, пов'язаних з аграрною політикою. У першому читанні будуть також розглянуті законопроекти №5697 "Про внесення змін до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", №4995 "Про внесення змін до законодавчих актів України з питань забезпечення житловими приміщеннями військовослужбовців та членів сімей військовослужбовців, які загинули під час виконання обов'язків військової служби", №5027 "Про внесення зміни до статті 12 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" та проект постанови №6045 "Про вшанування Героїв України та інформування громадян України про подвиги українських військових".

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко закликав парламент підтримати зміни до закону про заочне правосуддя для можливості передачі в суд обвинувачення проти екс-президента Віктора Януковича.