ua en ru

Рада сьогодні розгляне питання соціальної і гуманітарної політики

Рада сьогодні розгляне питання соціальної і гуманітарної політики Фото: Верховна Рада України

Нардепи також розглянуть проект закону про комерційний облік комунальних послуг

Верховна Рада України сьогодні, 6 квітня 2017 року, на пленарному засіданні розгляне питання соціальної і гуманітарної політики. Відповідний порядок денний опубліковано на сайті українського парламенту.

Зокрема, нардеп розглянуть зміни до деяких законів щодо підвищення рівня соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей, зміни в Кодекс законів про працю щодо захисту трудових прав працівників передпенсійного віку, зміни до законів щодо посилення відповідальності за паркування, зупинки, стоянки транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю

Також Рада розгляне зміни в закон про гуманітарну допомогу (щодо оперативності прийняття рішень), зміни до законів щодо забезпечення безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб і до закону про фізкультуру і спорт щодо визнання національних видів спорту.

Крім того, парламент розгляне зміни до Митного кодексу щодо інформаційних, телекомунікаційних та інформаційно-телекомунікаційних систем і засобів їх забезпечення, а також проект закону про комерційний облік комунальних послуг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Рада підтримала закон про приватизацію житла у гуртожитках з пропозиціями президента.