ua en ru

Рада сьогодні розгляне питання розвитку природно-заповідного фонду

Рада сьогодні розгляне питання розвитку природно-заповідного фонду Фото: Верховна Рада України

Також сьогодні запланована робота в комітетах і фракціях

Верховна Рада України сьогодні, 1 червня 2016 року, у першому читанні розгляне законопроект №3124 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо заходів направлених на сприяння розвитку природно-заповідного фонду України)". Про це йдеться у порядку денному засідання парламенту.

Окрім цього, у першому читанні розглядатимуться законопроекти щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей, права на зміну по батькові, повноважень у сфері забезпечення професійно-технічної освіти, використання об'єктів авторського права в пародіях, попурі та карикатурах.


У повторному першому читанні розглядатиметься проект закону про внесення змін до Закону України "Про вищу освіту" щодо працевлаштування випускників.

Також Рада розгляне проект постанови про проведення парламентських слухань про становище молоді в Україні "Ціннісні орієнтації сучасної української молоді".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комітет Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності розгляне законопроект №3555 "Про фінансової реструктуризації".