ua en ru

Рада сьогодні розгляне питання фінзабезпечення компенсації за пільговий проїзд

Рада сьогодні розгляне питання фінзабезпечення компенсації за пільговий проїзд Фото: Верховна Рада України

Також депутати розглянуть законопроект про медіацію

Верховна Рада України сьогодні, 5 жовтня 2016 року, розгляне законопроект №4024 "Про внесення змін до додатків № 3 та № 7 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" щодо фінансового забезпечення компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян та інших передбачених законодавством пільг" з пропозиціями президента України від 4 квітня 2016 року. Про це йдеться у порядку денному засідання парламенту.

Крім того, нардепи розглядатимуть законопроекти щодо надання психіатричної допомоги; врегулювання законодавства у сфері застосування запобіжних заходів до особи, стосовно якої передбачається застосування примусових заходів медичного характеру або вирішувалося питання про їх застосування.

Розглядатиметься питання використання об'єктів авторського права в пародіях, попурі та карикатурах.

Також депутати розглянуть законопроект про медіацію, проект постанови про ухвалення Рекомендацій парламентських слухань на тему: "Стан реалізації засад антикорупційної політики в Україні".

Розглядатиметься також проект постанови про увіковічення пам'яті бійців Національної гвардії України, які загинули 31 серпня 2015 року у стін Верховної Ради України, захищаючи свободу та демократію в Україні; проект постанови про відзначення 175-річчя з часу заснування Національного медичного університету імені О.О.Богомольця; проект постанови про забезпечення сталого розвитку сфери фізичної культури і спорту в Україні в умовах децентралізації влади.

Крім того, нардепам пропонується розглянути законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків" з пропозиціями президента України вiд 20 травня 2016 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у четвер, 6 жовтня, Верховна Рада України може розглянути питання щодо внесення змін до державного бюджету на 2016 рік за пропозицією уряду.