ua en ru

Рада сьогодні розгляне включення до порядку денного законопроектів про зняття недоторканності

Рада сьогодні розгляне включення до порядку денного законопроектів про зняття недоторканності Фото: ВРУ (president.gov.ua)

Рада розгляне включення до порядку денного президентського та депутатського законопроектів

Верховна Рада України сьогодні, 19 жовтня 2017 року, розгляне включення до порядку денного законопроектів про зняття недоторканності. Відповідна повістка дня опублікована на сайті українського парламенту.

Так, Рада розгляне включення до порядку денного президентський законопроект "Про внесення змін до статті 80 Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України), а також депутатський законопроект про зняття недоторканності.

Також нардепи під стором читанні розглянуть законопроект "Про державних фінансових гарантій надання медичних послуг та лікарських засобів".

В першому читанні Рада розгляне законопроект "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо забезпечення державних фінансових гарантій надання медичних послуг та лікарських засобів", "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення протидії торгівлі людьми і захисту постраждалих".

Нагадаємо, раніше член парламентської фракції "Народний фронт" Леонід Ємець заявив, що комітет Верховної Ради України з питань правової політики і правосуддя в ході засідання ухвалив рішення рекомендувати парламенту направити депутатський і президентський законопроекти про зняття недоторканності, до Конституційного суду України.

Ємець повідомив, що комітет приступив до розгляду законопроектів про зняття недоторканності. Також комітет рекомендував зняти з розгляду старий законопроект "Про зняття недоторканності", де йшлося про суддів і депутатів.