ua en ru

Рада сьогодні розгляне включення до порядку денного законопроектів по реінтеграції Донбасу

Рада сьогодні розгляне включення до порядку денного законопроектів по реінтеграції Донбасу Фото: Верховна Рада (president.gov.ua)

На порядку денному також призначення членів комісії з відбору НКРЕКП

Верховна Рада України сьогодні, 5 жовтня 2017 року, розгляне включення до порядку денного законопроектів по реінтеграції Донбасу. Відповідний порядок денний опубліковано на сайті українського парламенту.

Відповідно до порядку денного, нардепи розглянуть для включення до порядку денного проект Закону про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях. Також буде розглянуто проект Закону про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Крім того, народні депутати у другому читанні розглянуть проект Закону про електронні довірчих послуг (повторне друге читання) і проект Закону про засади забезпечення кібербезпеки України (повторне друге читання).

Депутати ВР розглянуть проект Постанови про визначення представника ВР до складу Конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади членів Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ВР на 7 сесії VIII скликання зареєстровано проект закону №7163 "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях".