ua en ru

Рада сьогодні розгляне угоду з Нідерландами з розслідування аварії Boeing на Донбасі

Рада сьогодні розгляне угоду з Нідерландами з розслідування аварії Boeing на Донбасі Фото: Верховна Рада

Також нардепи планують розглянути законопроект про ратифікацію угоди з ЄІБ

Верховна Рада України сьогодні, 15 липня, розгляне законопроект № 1-1/433 "Про ратифікацію угоди (у формі обміну нотами) між Україною та Королівством Нідерланди про продовження до 1 серпня 2016 року строку дії угоди між Україною та Королівством Нідерланди про міжнародну місію захисту розслідування від 28 липня 2014 року". Про це йдеться у порядку денному парламенту.

Крім того, нардепи планують розглянути законопроект № 1-1/446 "Про ратифікацію фінансової угоди (проект "Основний кредит для малих та середніх підприємств та компаній з середнім рівнем капіталізації") між Україною та Європейським інвестиційним банком", законопроект № 1-1/469 "про ратифікацію меморандуму про спільні наміри уряду України та уряду Федеративної Республіки Німеччина стосовно незв'язаного фінансового кредиту загальним розміром 500 млн євро".

Також у другому читанні планується розглянути законопроект "Про внесення змін до закону України "Про засади запобігання і протидії корупції" (щодо декларантів, що перебувають на військовій службі)".

Нагадаємо, учора, 14 липня 2015 р., Верховная Рада прийняла закон про місцеві вибори.