ua en ru

Рада сьогодні розгляне ряд ратифікацій про співпрацю з європейськими країнами

Рада сьогодні розгляне ряд ратифікацій про співпрацю з європейськими країнами Фото: Верховна рада України (РБК-Украина)

Зокрема, нардепи розглянуть ратифікацію угоди між Україною та Туреччиною

Верховна рада України сьогодні, 5 вересня, в ході пленарного засідання планує розглянути ряд ратифікацій між Україною та європейськими країнами. Про це йдеться у порядку денному, опублікованому на офіційному сайті парламенту.

Як зазначається, нардепи планують розглянути проект закону про ратифікацію Угоди між урядом України та урядом Турецької Республіки про взаємне сприяння та захист інвестицій.

Також планується розгляд проекти законі про ратифікацію Угоди між Україною та Португальською Республікою про економічне співробітництво, про ратифікацію угоди між Україною та Швейцарською Конфедерацією про реадмісію осіб, а також про ратифікацію Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Молдова про реадмісію осіб.

Окрім того, народні депутати розглянуть проект Постанови про проведення Всеукраїнської Естафети Єднання з нагоди 100-річчя проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Нагадаємо, вчора, 4 вересня, спікер Верховної ради України Андрій Парубій відкрив перше пленарне засідання дев'ятої сесії парламенту. У залі зареєструвалися 375 народних депутатів.

Депутати Верховної ради України з сьомої спроби підтримали порядок денний пленарних засідань на тиждень 4-7 вересня.

Як писало РБК-Україна, парламент може розглянути питання оновлення Центральної виборчої комісії (ЦВК) на цьому пленарному тижні.