ua en ru

Рада сьогодні розгляне звернення до іноземних держав щодо засудження агресії РФ проти України

Рада сьогодні розгляне звернення до іноземних держав щодо засудження агресії РФ проти України Фото: Верховна Рада

Також нардепи планують розглянути звернення ВРУ у зв'язку із загрозами життю заручників на Донбасі

Верховна Рада України сьогодні, 17 лютого 2016 року, розгляне проект постанови №4042 про звернення ВРУ до парламентів іноземних держав, парламентських асамблей міжнародних організацій щодо засудження триваючої агресії Російської Федерації проти України. Про це йдеться у порядку денному парламенту.

Також нардепи планують розглянути проект постанови №4071 про звернення Верховної Ради України до парламентів іноземних держав, парламентських асамблей та міжнародних організацій у зв'язку із загрозами життю заручників, що утримуються російськими бойовиками на території окремих районів Донецької та Луганської областей.

У першому читанні планується розглянути законопроект №1297 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо припинення громадянства України осіб, котрі вчинили злочини проти основ національної безпеки України, законопроект №3129 про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо посилення відповідальності за пошкодження об'єктів магістральних або промислових нафто-, газо-, конденсатопроводів та нафтопродуктопроводів) та ін.

Нагадаємо, Верховна Рада не підтримала проект постанови №4080 "Про відповідальність Кабінету міністрів України (щодо прийняття резолюції недовіри Кабінету міністрів України)".